Donatie KASH project

We hebben dit jaar besloten om een donatie te doen voor een mooi project, waar Daan van de Einden aan deel neemt.
Daan gaat in Kenia mee helpen met de reparatie van een Therapeutisch bad en aanbrengen van zonnecollectoren.
Interesse om het project ook te steunen??
Informatie in onderstaand schrijven, opgesteld door Daan zelf.

34.png

KASH Jongerenprojecten
De ADPK Revalidatiekliniek in Mombasa, Kenia Door Daan van den Einden, één van de enthousiaste deelnemers van KASH.
“KASH” is een verbindend project van en voor jongeren, vanuit de PKN-kerken van Asten, Someren, Helmond (KASH) en de Damiaan parochie. Het project bestaat uit maatschappelijke deelprojecten en een werkreis van 17 t/m 31 augustus 2022, naar de APDK-revalidatiekliniek in Mombasa Kenia. De kliniek is voor kinderen die thuis niet goed kunnen revalideren of waarvan de afstand te groot is om naar de kliniek te komen. Ons doel is om mee te helpen met de reparatie van een therapeutisch bad en het aanbrengen van zonnecollectoren.
We voeren momenteel projecten in Helmond uit waarmee we tegelijkertijd geld inzamelen voor de reis -en projectkosten. Zo hebben we al auto’s gewassen, een sponsorloop gehouden en een kerstmarkt georganiseerd. Enkele komende activiteiten zijn gezellige stamppotavonden voor ouderen en het bezorgen van oliebollen rond de jaarwisseling.
Ons spaardoel is afgerond € 45.000,- over een deelnemersaantal van 16 personen. Ongeveer de helft van deze begroting is voor de reiskosten en de andere helft voor het project.
In de afgelopen maanden hebben we ook veel steun gehad van bedrijven. Dankzij de donaties van deze bedrijven kunnen we grote stappen maken en komen we steeds dichter bij ons spaardoel. Graag wil ik namens KASH Adviesbureau Van Meijl – Verhaegh bedanken voor de geweldige bijdrage aan ons project. Het is fantastisch dat ook jullie dit goedhartige doel willen steunen.

Wilt u KASH jongerenprojecten steunen en/of meer weten?
Neem dan eens een kijkje op onze website:   https://www.kashjongerenprojecten.nl/
of stuur een mailtje naar :  kash2022project@gmail.com
of kijk op onze facebookpagina:   @kashjongerenprojecten

Ga terug naar het overzicht