Hilti Nederland BV

Door kennis van de praktijk toe te passen op de berekeningen die je maakt. Daarom organiseerden we met Adviesbureau Van Meijl Verhaegh een theorie en parktijkdag in ons Learning Center.
 
Tijdens de theorie sessies bespraken we de meeste voorkomende ankers in de bouw, de bijbehorende uitdagingen en innovaties om de constructieve veiligheid en kwaliteit te verbeteren.
 
In de praktijk sessie van Robin op de Kelder en Coert de Jong hebben de constructeurs en tekenaars van Adviesbureau Van Meijl Verhaegh het plaatsen van ankers zelf ervaren. Zo is een goed beeld ontstaan over onder andere de voordelen van betonschroeven, het goed verlijmen van chemische ankers en het effect van boorgatreiniging op de uitrekwaardes.

Pieter van Meijl over het theorie gedeelte: “Zeer nuttige dag voor al onze medewerkers. Duidelijk werd uitgelegd welk type ankers het beste kunnen worden toegepast in bepaalde situaties. Theoretisch hebben we meer achtergrond en inzicht gekregen na deze dag”.
 
Ib Glinka over het praktijk gedeelte: “Een goede hands-on ervaring als aanvulling op de theoretische kennis, waarbij uitvoering, randvoorwaarden, problemen en innovaties duidelijk aan bod komen.”
 
Wil je als ingenieursbureau van dezelfde mogelijkheden gebruik maken, laat het ons weten!

52.jpg

Ga terug naar het overzicht

52.jpg
52.jpg